به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار خبرنگار
جهانبين نيوز،از جمله عوامل که متاسفانه در به تاخير انداختن ازدواج موثر است مي توان به تفريحات بيرون از خانه دختران و پسران اشاره کرد که متاسفانه دختران و پسران جامعه ما به راحتي با جنس مخالف خود ارتباط برقرار کرده و وقت گذراني مي کنند و همين عامل باعث مي شود که افراد در خود ديگر نيازي به ازدواج نمي بينند و اين فرضيه الهي اقدام نمي کنند.
با شکل گيري و گسترش روابط بين دختران و پسران معضل طلاق نيز در جامعه افزايش يافته و افراد با مشاهده ميزان طلاق در جامعه از ازدواج خودداري مي کنند.
مسئله اساسي در جامعه ما عامل عدم مسئوليت پذيري و ترس از مسئوليت پذيري مي باشد.
خانواده ها در مسئوليت پذيري جوانان نقش اصلي و اساسي دارند و چون خانواده ها به فرزندان خود مسئوليت پذيري را آموزش نداده و وظايفي را در خانه به فرزندان خود محول نميکنند به خصوص در خانواده هاي جوامع شهرنشين فرزندان و جوانان از پذيرش مسئوليت هاي بزرگ زندگي مثل ازدواج سرباز زده و خودداري مي کنند.
آموزش و پرورش و خانواده ها مي توانند وظايف و مسئوليتهايي را بر عهده فرزندان بگذارند و آنها را براي پذيرش وظايف و مسئوليت ها و تعهدات جدي و بزرگ در زندگي آماده کنند تا افرادي مسئوليت پذير و وظيفه مدار را براي جامعه تربيت کنند.
تحصيلات، شغل، سربازي، توقعات نامتعارف، چشم و هم چشمي ها و عدم آموزش مسئوليت پذيري در افراد باعث تاخير در ازدواج است.
دولت ها و خانواده ها بايد تمهيدات و راهکارهايي را براي جلوگيري از تاخير ازدواج در جوانان بيانديشند و بايد اصلي مثل ساده زيستي، دوري از چشم و هم چشمي، از بين بردن بيکاري، حل مسئله مسکن، بالا بردن نشاط و شادي در جامعه را در اولويت برنامه هاي خود قرار دهند.
ازدواج به عنوان فرضيه اي الهي باعث سلامت جسم و روان جامعه است و آرامش روحي و رواني افراد جامعه را به همراه دارد و باعث پيشرفت و تکامل افراد جامعه مي شود.
با پيشرفت جوامع و تغييرات ايجاد شده در سبک زندگي افراد جامعه ما شاهد به تاخير افتادن ازدواج در جوانان هستين که علل و عوامل متعددي در به تاخير افتادن اين فرضيه الهي مي تواند موثر باشد.
وقتي ازدواج در افراد به تاخير افتد و صورت نگيرد انواع آسيب هاي اجتماعي شکل مي گيرد
معاون فرماندار شهرستان شهرکرد گفت: بالا رفتن سن ازدواج يکي از مواردي است که نگران کننده بوده و بايد علت آن را جويا شد و براي آن چاره اي انديشيد.
حيدري در گفتگو با خبرنگار
جهانبين نيوز اظهار داشت: بحث هاي فرهنگي، تاثيرات شبکه هاي اجتماعي، بيکاري و .. موجب شده جوانان رغبتي به ازدواج نداشته باشند.
وي با اشاره به اينکه جوانان نگران آينده شغلي خود هستند تصريح کرد: يکي از اصلي ترين علت هاي بالا رفتن سن ازدواج نداشتن شغل مناسب در بين جوانان است.
حيدري ، مسائل فرهنگي را از مهم ترين علت هاي بي ميلي جوانان به ازدواج دانست و گفت: سن ازدواج در جوانان به ۳۰ سالگي رسيده و متاسفانه اين امر روبه رشد مي باشد و مهم ترين علت آن تحميل شدن فرهنگ هاي بيگانه بر روي جوانان بوده است.
معاون فرماندار شهرستان شهرکرد گفت: هزينه هاي مالي موانعي است که گفتن آن نيز بي اثر نيست و بايد با کمک همديگر تلاش کنيم تا اينگونه موانع را از سر راه جوانان حذف کنيم.
وي افزود: با پيشرفت جوامع و تغييرات ايجاد شده در سبک زندگي افراد جامعه ما شاهد به تاخير افتادن ازدواج در جوانان هستين که علل و عوامل متعددي در به تاخير افتادن اين فرضيه الهي مي تواند موثر باشد.
گزارش: مرضيه عالي پور هفشجاني